FIRMA - StyleByOlivia

FIRMA

«Nordsjö har samarbeidet med Olivia som vi kan anbefale på det sterkeste. Hun er både profesjonell, kunnskapsrik samt kreativ og stilsikker. Det er en fantastisk kombinasjon for alle som skal pusse opp. Vi ønsker Olivia lykke til i hennes satsing videre, og gleder oss til å se mange inspirerende prosjekt i fremtiden»

Hilsen Berit A. Lunde // Digital Manager i Nordsjö Nordic

Gå til nettside

"Vi på HTH Kjøkken i Kristiansand har hatt gleden av å samarbeide med Olivia på et par prosjekter. Hun er en inspirerende og nytenkende dame som kommer med kreative løsninger . Hun er rett og slett gøy å jobbe med. Vi er kjempe fornøyd med at hun er nå blitt en HTH ambassadør og gleder oss til videre samarbeid."

Berit Ertzeid Toft Butikksjef | HTH Kjøkkenforum, Kristiansand

Gå til nettside

"Olivia har stålkontroll på sine prosjekter fra start til slutt. Råflott design og sterk gjennomføringsevne er egenskaper vi i Goldbox setter høyt. Her viser Olivia at hun er i en helt egen klasse! 

 Vi er stolte av å kunne kalle oss samarbeidspartnere!"


Ronny Burhol
Salgs- og markedssjef
Goldbox AS

Gå til nettside

Vi i Engebretsen AS er svært fornøyd med å ha Olivia som samarbeidspartner og VIP-ambassadør for våre hovedprodukter BORA benkeventilator @bora_scandinavia og KWC kvalitetsarmatur @kwcdesign.no.

Olivia har satt seg grundig inn i produktene og representerer dem på en utmerket måte. Hverken vi eller hennes følgere er i tvil om troverdigheten hennes. Hun er sprudlende ekte og sannferdig med et unikt blikk for design. Vi blir stadig imponert over hennes entusiasme og energi og hvordan den smitter over på kunder og ikke minst gir seg uttrykk i nytenkende løsninger.

I 2019 har Oliva blant annet arrangert flere giveaways med imponerende resultater. Samarbeidet fungerer perfekt og vi kunne ikke valgt en bedre VIP ambassadør.

Olivia er en erfaren og dyktig interiørdesigner som vi anbefaler på det varmeste.

 

Anne Hamar | Markedssjef / Marketing Manager
Engebretsen AS

Gå til nettside

"Vi er strålende fornøyd med samarbeidet vi hadde med Olivia i forbindelse med styling av 2 leiligheter i Drammen. Allerede fra første sekund etter at Olivia annonserte at hun skulle på besøk til oss merket vi at antall følgere og profilvisninger på Instagram økte drastisk og at det ble straks ble større interesse rundt oss og våre tjenester.
Olivia møtte presis som avtalt, stylet effektivt og var veldig lett og å kommunisere og samarbeide med. Våre ønsker ble hele tiden ivaretatt og tatt hensyn til underveis."

- DinBoligStylist AS

Gå til nettside

«Våre kunstplakater passet perfekt inn i det vakre hjemmet til Olivia, så hu var et naturlig valg for oss når vi var på jakt etter en samarbeidspartner for en kampanje på Instagram. 
Hun opptrer svært profesjonelt og ga gode tilbakemeldinger både før, under og etter kampanjen. Alt i alt er vi fornøyd med samarbeidet og håper på flere i fremtiden!»

Hanna Helseth / Salgs- og markedssjef i Linn Wold AS

Gå til nettside

«Vi er fornøyd med samarbeid med Olivia som resulterte i salg. Det ble tatt ulike bilder, både nær-og helhetsbilder for å vise frem produktet, disse var i god kvalitet og de fikk bra med både synlighet & engasjement.»

Mvh Elin Ahlkvist
Instagram & Sosiale medier 

Gå til nettside

«Jeg har med stor fornøjelse haft samarbejde med Olivia. Olivia har hjulpet rigtig meget, med at få vores produkter vist på det norske marked. Hun har en super god stil, som passer ind i vores… Hun er god til at eksponere produkter og jeg kan kun komme med mine bedste anbefalinger til samarbjede med Olivia.»
 

DE BEDSTE HILSNER
Louise Smærup.

Gå til nettside

«Olivia er ekstremt profesjonell, dedikert, og resultatene av samarbeidet, leverte langt over forventingene.» 

Dagligleder Fredrik Strømstad 

Gå til nettside

«Olivia falt pladask for SUKKERRØR | GAPS på vår nettside. Noen dager senere plukket hun opp eskene på vårt lager når hun kjørte Kr.sand-Oslo t/r på samme dag. 1.5 dag senere var platene ferdig montert av henne selv som sengegavl. Prouktet har blitt en av WALL-IT bestsellere mye takket være Olivias kreativetet og evne til å tenke ut av boksen»

WALL-IT

Gå til nettside

«Olivia har gjort promotering for People of Tomorrow via sin Instagramkonto @styleby_oliviaangeline. Hun stod for styling, fotografering og komponering av tekst til innlegg. Promoteringen førte til en kraftig økning i besøk på nettsted, salg og nye følgere på vår egen instagramkonto. Olivia er engasjert, hyggelig og tar promoteringsoppdrag på alvor. Vi samarbeider gjerne med henne igjen.»

Kreativ leder, Thea Wingaard
People of Tomorrow

Gå til nettside

«Vi har hatt gleden av å samarbeide med Olivia ved flere anledninger. Hun er positiv, uredd, kreativ og har et godt øye for detaljer. Vi har produsert både bord og baderomsløsning etter hennes eget design. Olivia er opptatt av kvalitet og er flink å mikse spennende materialer og farger. En inspirerende og engasjert samarbeidspartner!» 

Eier og designer i By Bjørkheim

Gå til nettside

«Vi har samarbeidet med Olivia som har profilert våre nye Finn champagne glass på sin instagramkonto samt hatt en konkurranse. Veldig lekre bilder og god respons på aktiviteten.»

 Hilsen Sofia Sandblom markedssjef for Hadeland Glassverk

Gå til nettside

«Gjennom vårt samarbeid med Olivia oppfatter vi henne som positiv og profesjonell. Hun er rask på tilbakemeldinger og vi syns dialogen har vært god hele veien. Olivia har bidratt til at Sothys Norge har fått flere følgere på Insagram og vi liker svært godt hvordan hun fremstiller våre produkter i sitt konsept.»

SOTHYS

Gå til nettside

«Olivia er en sprudlende og dyktig person som vi har fått mye igjen for å samarbeide med. Hennes ståpåvilje, innsats og øye for detaljer gjør at hun er utrolig spennende samarbeidspartner. Arctic Coffee takker for mange gode bilder og gode innlegg i SoMe- kanaler» 
 

Arctic Coffee

Gå til nettside

«I flere anledninger har vi, Kouture samarbeidet med Olivia. Vi har valgt oss ut få influencers som vi samarbeider med, vi ønsket å samarbeide med Olivia da hun oppriktig liker butikken vår & produktene vi selger. Olivia inspirerer oss igjennom sin Instagram profil der hun har en fantastisk stil, vi opplever samarbeidet enkelt, givende & ikke minst har det gitt oss gode resultater.»

Kouture

Gå til nettside

«Vi är så glada att du gillar våra produkter. Tack för ett fint samarbete under 2017, vi ser fram emot att fortsätta jobba med dig!»

Tilda Pegler 
Social Media Coordinator - iDeal Of Sweden

Gå til nettside

Har du spørsmål om en tomt?

Kontakt oss


Kontakt

Kontakt oss


Kolleksjon:
Har du spørsmål om eller har du andre henvendelser? Send meg en forespørsel her


Til toppen