Hvordan jeg jobber - StyleByOlivia

Hvordan jeg jobber

 

FORESPØRSEL

Jeg går igjennom din forespørsel og ser på helheten av hva du som kunde ønsker. For at jeg skal få best oversikt over ditt prosjekt, er det en stor fordel at det legges ved bilder av bolig/de aktuelle rom som ønskes hjelp med.

Når jeg har fått oversikt over prosjektet kontakter jeg deg, for en dypere beskrivelse av prosjektet, samt presenterer mine prisforslag. Jeg legger stor vekt på å bli godt kjent med mine kunder og tilpasser derfor både ønsker og behov etter deres individuelle ønsker og livsstil.

 

 

PLANLEGGING

Når jeg har fått en god forståelse av kundens behov og ønsker, setter jeg i gang med konseptutvikling. Her jobber jeg med inspirasjonscollage, skisser og fargevifte, materiale-og fargekonsept.

Planleggingen her baserer seg på hva slags prisforslag kunden har valgt og befaring av prosjektet planlegges.  

 

 

GJENNOMFØRING

Når planlegging og befaring er gjennomført, begynner gjennomføringen av prosjektet. Her baserer alt seg på hva slags prisforslag kunde har valgt. Om det gjelder totalrenovering av en bolig, veiledning til styling eller veiledning til å finne farger til et rom.

Alle prosjekter er ulike, og derfor tar jeg konsultasjon meget seriøst og holder tett oppfølging under hele prosessen.

 

 

EVALUERING

Etter endt prosjekt ønsker jeg å få en evaluering av mitt arbeid i fra kunde. Dette kan være ris/ros, da jeg ønsker å alltid å forbedre mine tjenester og tar tilbakemeldinger svært seriøst.

 

Har du spørsmål om en tomt?

Kontakt oss


Kontakt

Kontakt oss


Kolleksjon:
Har du spørsmål om eller har du andre henvendelser? Send meg en forespørsel her


Til toppen